Hva er den grunnleggende funksjonen for intelligent toalett?

Som et intelligent toalett er kjernefunksjonene selvfølgelig hoftevask/damevask, strømbruddspyling, vanninntaksfiltrering og selvfølgelig strømforebyggende tiltak.Dette er bestemt som den grunnleggende egenskapen til intelligent toalett.

Hoftevask / damevask: som navnet tilsier, er det å vaske rumpa med høytrykksvann gjennom teleskopetdyseav det intelligente toalettet, for å oppnå formålet med å ikke tørke med papir.Selvfølgelig må du fortsatt bruke vann for å tørke av vannet etter spyling, men det er generelt utstyrt med tørkefunksjon, så dette løser flauheten med at det ikke er papir på toalettet, og rengjøring er renere og forfriskende enn å tørke med papir.

2T-H30YJD-1

Generelt sett bestemmer munnstykkets funksjon direkte kvaliteten og plasseringen av det intelligente toalettet, og munnstykket kan vaske baken eller kvinner i henhold til de faktiske behovene, og har generelt funksjonen bakteriostase og desinfeksjon.

Strømbruddspyling: denne funksjonen høres overflødig ut.Toalettet må tross alt spyles.Men fordi det intelligente toalettet hovedsakelig er drevet og intelligent kontrollert, trenger det vanligvis ikke spyles manuelt.Men dette gir også et problem, det vil si at i tilfelle strømbrudd, må du bruke manuell, ellers vil det være alle slags problemer.

Innflytelsesfiltrering: Dette er også et viktig poeng.Fordi vannet til hoftevask er i direkte kontakt med kroppshuden, og det er en relativt lys og mørk del.Generelt sett har vannet som brukes til å spyle toalettet ikke mye vannkvalitetskrav, så vannet for hoftevask og spyling må skilles.Dette krever at influenten må ha funksjonen filtrering, rensing eller sterilisering.Vannrenser eller vannrenseenhet bestemmer også plasseringen av intelligent toalett, som også er kjernedelen av kontinuerlig forskning og utvikling av store merker ibaderom.

Elforebyggende tiltak: Elforebygging er i hovedsak basert på sikkerhetshensyn.Tross alt fungerer den intelligente varmtvannsberederen sammen med vann og elektrisitet, så den må kontrolleres i denne forbindelse.Hvis du ikke forstår alle slags tiltak, er det en universell formel: velg store merker.

Dysesterilisering og selvrensing: sterilisering er fortsatt nødvendig forSanitærutstyr .Selv om vannet som brukes til hoftevask er filtrert, er munnstykket faktisk alltid i toalettet, så bakterier vil avle.For tiden er de vanlige teknologiene sølvionsterilisering, elektrolytisk vannsterilisering, høytemperatursterilisering, etc. selvfølgelig bruker forskjellige merker forskjellige, men de er alle for å oppnå bedre steriliseringseffekt.I tillegg, i tillegg til sterilisering, er selvrensende funksjon også nødvendig!

Seteringvarme: denne funksjonen er spesielt nyttig om vinteren.For ingen vil legge den varme baken på den kalde toalettringen i den kalde vinteren, noe som vil få alle til å stå imot og skygge toalettet.Bruk av toalettklut er lett å avle fram bakterier, og det er lett å bli skittent og vanskelig å rengjøre.Derfor kan funksjonen til seteringoppvarming effektivt løse problemet med iskald.

Varmlufttørking: Varmlufttørking matches faktisk med hoftevask.Etter vask, tørk vannflekkene med mild og varm vind, slik at hele prosessen ikke lenger trenger å gjøre det selv, noe som kan gi deg en forfriskende og behagelig opplevelse tilbadet ditt.

Off-sete-spyling: denne funksjonen avhenger av sensoren, som kan realisere den automatiske spylingen etter en slik fullføring.Du trenger ikke å betjene den selv.Selvfølgelig, når det ikke er strøm, må du fortsatt spyle selv.Denne funksjonen er også nødvendig og enkel å forstå.Det avhenger av ditt personlige budsjett.

Det er flere funksjoner å oppgradere, og andre funksjoner oppgradert av hvert merke og produkt er ikke det samme ibaderom.For tiden inkluderer de oppgraderte funksjonene avtagbar selvrensende antibakteriell dyse, antibakterielt materiale, automatisk klaff, antibakteriell setering, nattlys osv. Når det gjelder oppgraderingsfunksjoner vil imidlertid ikke alle funksjoner være utstyrt, men noen produkter vil fokusere på en av dem, som kan velges etter individuelle behov

Oppvarmingsmodus

Oppvarmingsmodus er en kjerneparameter.Fordi det er umulig å bruke kaldt kaldt vann til vask, hvis det er kaldt vann direkte vask, er den første opplevelsen veldig dårlig, fordi det kommer i kontakt med de lyse og mørke delene av kroppen, kan det også forårsake problemer som forkjølelse og uønsket konsekvenser.Derfor må vannet til rengjøring være varmt vann.

For tiden er det to oppvarmingsmoduser, nemlig vannlagringstype og øyeblikkelig oppvarmingstype.

Prinsippet er likt med varmtvannsberederen til husholdningsbruk, men for det intelligente toalettet er varmetypen bedre enn vannlagringstypen, fordi den ikke bruker mye vann hver gang, og toalettet har ikke så mye plass til varmtvann Oppbevaring.I tillegg vil langsiktig vannlagring forårsake sekundær forurensning som bakterieoppdrett.Rent og trygt vann er svært viktig for nærkontakt med sensitive deler av kroppen.Derfor kan oppvarmingsmodusen til det intelligente toalettet gjenkjenne den øyeblikkelige vannlagringen.


Innleggstid: 17. desember 2021