Hva er funksjonen til vinkelventilen?

Vinkelventilen ervinkelstoppventil.Vinkelventilen ligner den sfæriske ventilen, og dens struktur og egenskaper er modifisert fra den sfæriske ventilen.Forskjellen fra den sfæriske ventilen er at utløpet til vinkelventilen er i 90 graders rett vinkel mot innløpet.Fordi rørledningen danner en 90 graders hjørneform ved vinkelventilen, kalles den vinkelventil, også kjent som trekantventil, vinkelventil og vinkelvannventil.

Den er mye brukt til inntaksrør for kaldt og varmt vann til servanter, toalettvannstanker ogdusjsystem.Hovedfunksjonen til vinkelventilen er å kontrollere vanntrykket under forhold med ustabilt eller super stort vanntrykk, for å unngå sprengning av vanndelene i toalettet på grunn av for høyt vanntrykk og lekkasje forårsaket av skade på tetningsgummiringen.Samtidig er det også for å lette vedlikehold og utskifting av slangen i fremtiden.

1. Strømningsveien er enkel og dødsonen og virvelsonen er små.Ved hjelp av skureeffekten til selve mediet kan middelinfarktet effektivt unngås, det vil si at det har god selvrensende ytelse;

2. Strømningsmotstanden er liten, og strømningskoeffisienten er større enn forenkelt sete ventil, som tilsvarer den for dobbelseteventil;

Den er egnet for steder med høy viskositet og som inneholder suspenderte stoffer og granulær væske, eller for steder som krever rettvinklet rør.Strømningsretningen er vanligvis bunninnløp og sideutløp.

Den kan monteres omvendt under spesielle forhold, dvs. flyt side inn og bunn ut.Materialene til de to typene trekantventiler (identifisert med blå og røde skilt) er de samme hos de fleste produsenter.De kalde og varme tegnene er hovedsakelig for å identifisere hva som er varmt vann og hva som er kaldt vann.

300YJ

Er alle vinkelventiler like store?

Vanligvis tilhører det rørgjenger, for eksempel G1 / 2, det indre hullet er omtrent 19, G3 / 4, og det indre hullet er omtrent 24,5.Det er flere spesifikasjoner for vinkelventil.Den med 15 svinger er fire poeng;20 svinger, det er seks minutter.Det vanlige servantventilgrensesnittet er 15 omdreininger.Den 20 omdreinings innvendige wire albuen brukes mest til kaldt- og varmtvannsrør.

Vet du hvorfor vinkelventilen er installert?

1. Kontroller vannføring ogSpar vann.

2. Det er ikke nødvendig å stenge vannventilen i det daglige vedlikeholdet, som for eksempel å stenge vannventilen hjemme.

3. Juster vanntrykket og kontroller vanntrykket under forhold med ustabilt eller for høyt vanntrykk for å forhindre at vanndelene i toalettet sprekker på grunn av for høyt vanntrykk.

4. Koble til interne og eksterne grensesnitt, installer ved vanninntaket til sanitærutstyr, og koble til vannrør som kran, toalett og varmtvannsbereder.

Hvor mange vinkelventiler trenger en familie?

Vinkelventiler brukes mest tilhusholdningsdekorasjon, vann- og strøminstallasjon, og er viktig VVS-tilbehør.Generelt sett, så lenge det er vanninntak, kreves det i prinsippet vinkelventiler.

I henhold til standarden på ett kjøkken og ett bad trenger vanlige familier minst 7 vinkelventiler: kun ett toalett brukes til kaldt vann, og to varmt og kaldt vann er nødvendig for toalettvannvarmer, servant og kjøkkenvask.Det er totalt 7 vinkelventiler, 4 kalde og 3 varme.

Vinkelventil i rustfritt stål eller helt kobber?

1. Kvalitetsmessig må rustfritt stål være bedre enn kobber.Fordi rustfritt stål har bedre hardhet og korrosjonsbestandighet.

2. Kobbervinkelventil kan også brukes, men det er enkelt å kjøpe stansestøping, og ikke bruk slipedeler så mye som mulig.


Innleggstid: Mar-04-2022