Hva er smart toalett med null vanntrykk?

1Når det kommer til null vanntrykk intelligenttoalettVanlige misforståelser og misforståelser inkluderer:

1) Null vanntrykkgrense ≠ den kan brukes når vanntrykket er 0

Dette er mest en gimmick.Faktisk er det innenfor området 0,08mpa-0,75mpa, som ikke er forskjellig fra andre intelligente toaletter som ikke krever grense for vanntrykk.

2) Varmelagring intelligent toalett = intelligenttoalettmed vanntank

Generelt er dette tilfellet, men smarttoalettet med vanntank ≠ varmelagring smarttoalettet kan også være øyeblikkelig varmt.Det er ikke lett å finne varmelager i markedet.

Hva er standard vanntrykk som brukes i industrien og hvordan beregne behovet for vanntrykktrykk

Generelt sett er standarden som brukes i industrien 0,15-1,75 mpa, dvs. > 10s 3L vann, men faktisk tjener førstnevnte sistnevnte.

M881

Kort oppsummert:

0,15-1,75mpa ≠ 10 sekunder 3L vann, det vil si at vanntrykket og vannføringen ikke nødvendigvis er like før.

Vanntrykket er høyt og vannstrømmen er lav, det vil si at luften inne i rørledningen får trykket til å nå.Denne situasjonen har noe med forfilteret hjemme å gjøre.

Det vil også være tilfeller hvor vanntrykket er utilstrekkelig, men vannstrømmen er nok til å møte utløpskravene til 3L vann på 10 sekunder.Dette er generelt fordi rørdiameteren hjemme er stor, menrøretalbue med koblingsvinkelventil ved utløpet er en adapteralbue med størrelseskonvertering.

Med andre ord, hvis vannutløpet hjemme er mindre enn 3L på 10 sekunder, kan det betraktes som lavt vanntrykk.På dette tidspunktet er det nødvendig å finne et intelligent toalett med lavt vanntrykk...

Nå begynner mange av dem sakte å bli 2,5l/10s.Det blir sett på som tidenes fremgang, og styrken som kreves for vanntrykket vil bli mindre og mindre.Vi bør ta hensyn til dette.Vi må vurdere problemet med vanntrykk på forhånd.

4. Installasjonsmiljø for boosterpumpe

Vanligvis er ikke vanntrykket hjemme nok.Når mesteren kommer til døren, vil han råde deg til å gjøre det.Når dukjøpe et toalett, mesteren kommer også på døra.Kommer du tilbake er det veldig plagsomt.Mesteren på stedet vil generelt råde deg til å installere en boosterpumpe hjemme.Boosterpumpen er veldig kompakt.Den kan kobles til hvor du vil.Det vil ikke ta mye plass, og toalettet kan dekkes helt.

5. I dag er de viktigste spylemetodene innenlandsførstelinjemerkerav intelligente toaletter er direktespyling og fryktløs vanntrykkspyling.De viktigste salgsargumentene for disse to spylemetodene er forskjellige.Direkte spyling intelligent kan effektivt vaske bort smuss og har en høy innvirkning, men den har visse krav til vanntrykket hjemme, og årsaken til den høye innvirkningen er at støyen er høyere. Fremveksten av fryktløs vanntrykkspylingsteknologi er fordi tidligere hadde normal bruk av de fleste intelligente toaletter høye krav til vanntrykk.I toppperioden med daglig vannbruk og når de fleste familier installerer hele husets vannrensesystem, vil vannstrømmen bli kraftig redusert, og vanntrykket kan ikke oppfylle kravene til vannforsyning.I dette tilfellet kan mange intelligente toaletter ikke brukes normalt, Fearless vanntrykkspyleteknologi løser disse smertepunktene perfekt.Det meste av vanntrykket så lavt som 0,02 MPa kan også realisere normal spyling, og spylingen er raskere og roligere.Dette er fordelen med fryktløs vanntrykkspyling-teknologi, som løser problemet med at toppvannforsyningen til høye, gammeldagse boliger og hele husets vannrensing ikke kan oppfylle kravene

Dessuten sifonenintelligenttoalett uten frykt for vanntrykk anbefales ikke for forskyvning.Forskyvningen av toalettet vil direkte påvirke blokkeringen i fremtiden.Selv om vanntrykket kan oppfylles, er det også risikabelt

For forskyvningsinstallasjon anbefales det å bruke veggmontert intelligent toalett ellerveggmontertvanlig toalett + intelligent toalettdeksel.Prisen på førstnevnte er høy, og prisen på sistnevnte er ikke mye forskjellig fra de fleste intelligente toaletter på markedet.Dette vil effektivt løse forskyvningsproblemet.De fleste vegghengte toaletter er rettspyler og har stor spylevannskraft, og vanntanken er skjult i veggen med god dempeffekt og er ikke lett å blokkere.


Innleggstid: 27. oktober 2021