Er de grå gulvflisene egnet for hjemmet ditt?

For ti år siden, selv for lang tid, den populæregulvfliserpå den tiden var Beige varm fargeserie.Etter 5 år eller så ble hvite serier (som jazzhvit og fiskemagehvit) populære.Men på grunn av ledelsesproblemer brakte bruken av mønstre og ulike karakterer og scener villanivået Jazz white til det ordinære nivået.Fra det varme fargesystemet til det kjølige fargesystemet, da er den grå mursteinen populær.I dag vil jeg fortelle deg om den grå transformasjonen.

Selv om de grå gulvflisene er svært populære de siste årene, har de mange problemer.Striden om de grå gulvflisene har pågått hele tiden, som fokuserer på følgende punkter:

Oppgave 1: grå fliser er for kalde

Plassen med grå gulvfliser matches vanligvis med svart, hvit eller annen kul farge møbler for å koordinere den generelle fargen.Men denne typen plass presenterer endelig en fargeløs effekt, som ser veldig kald ut som helhet, spesielt om vinteren.Hvis lyset i hjemmet ditt ikke er godt og solen ikke kan skinne innendørs, prøv å ikke velge grå gulvfliser.For hjemmelivet foretrekker de fleste varme farger.Derfor, når miljøet rundt ikke er bra, bør vi være forsiktige når vi velger grå murstein.

41_看图王

Problem 2: grå fliser er for deprimerende

Som nevnt ovenfor, plass tilgrå gulvfliserpresenterer til slutt en fargeløs romeffekt.Sammenlignet med varme fargerom er denne typen rom ikke bare kald, men også deprimerende.Hvis gulvet ditt er lavt og lyset dårlig, bør du velge lysegrå murstein mellom mørkegrå og lysegrå.

Spørsmål 3: de grå gulvflisene er skitne.

Vi sa ovenfor at de grå gulvflisene er smussbestandige, men smussmotstanden er forskjellig fra den synlige skitten.Hvis den grå gulvflisen ikke velges riktig, kan den bli asfaltert i et stort område, noe som vil få folk til å føle seg som sementgulvfliser.Den generelle følelsen er veldig skitten.Årsaken til denne situasjonen er at det er et problem i valg av grå flistekstur.Derfor foreslås det at når du velger gråmurstein, bør du prøve å velge murstein med klarere linjer.Grå murstein uten linjer er kaotisk og lett å gi folk en skitten følelse.

Grå serie er en ekstrem farge.Hvis du egentlig ikke liker det, men bare følger trenden, foreslår tykk håndverker at du gir opp det grå systemet.For de fleste er ikke fornøyd med den endelige effekten.Faktisk, i hjemmemiljøet, så lenge fargen ikke er for lys, er det bare den varme fargen som er lettere for de fleste å akseptere.

I designeres øyne er det en slags grå som kalles "avansert grå", men det er åpenbare forskjeller i dybden av grått, mønster og tekstur.Akkurat som den populære jazzhviten de første to årene, er de som ble brukt i villaer, badehus og offentlige toaletter også jazzhvite, men prisene er forskjellige, og karakterene er naturligvis forskjellige.

På samme måte er det samme for det grå systemet.Hvis budsjettet ditt ikke er høyt, vil effekten av de grå systemgulvflisene du kjøper sannsynligvis være tom.

Et annet poeng er at bruken av farge i ethvert rom ikke er enkelt.Når du velger grå gulvfliser, er det nødvendig å matche ulike mykedekorasjon som møbler.Og de grå myke klærne som skaper en følelse på høyt nivå er heller ikke billige.

Til slutt, i ferd med å leve, hvis du ikke organiserer og lagrer godt, vil resultatet være en rekke fargerike flasker og bokser i en grå bakgrunn.Dette er en katastrofe visuelt.

Endringen fra beige gulvflis til grå gulvflis er i siste instans endringen fra varm farge til kjølig farge.Fra «støyende» i varme farger til «stille» i kjølige farger, det er i tråd med moderne menneskers stille og ensomme livsholdning.

Den tykke håndverkeren har imidlertid alltid følt at det kalde fargesystemet faktisk er en serie, som kan være mørkegrå, lysegrå, lyseblå, gråblå, risegrå osv. grå er bare en av de ekstreme fargene.


Innleggstid: 24. juni 2022