Hvordan velge åpen type baderomsdør?

Tbadet er et viktig sted i hjemmet.Det er vanligvis mye vann.I tillegg til tørr- og våtseparasjon er også valg av baderomsdør svært viktig.Når du velger dør ibaderom, bør vi først se på den fuktsikre ytelsen og deformasjonsmotstanden: fra perspektivet til de fleste romtyper og daglige bruksvaner, er ventilasjonseffekten til de fleste toaletter ikke veldig god, og badet er et badeområde, så det er mer vann.Under normale omstendigheter er badet et relativt fuktig sted i boligen, så baderomsdøren må først ha god fuktsikker ytelse og deformasjonsmotstand.Se så på permeabilitet og personvern: de to er ikke motstridende, noe som hovedsakelig betyr atbaderomsdør bør være gjennomsiktig, men ikke perspektiv.Badet er et rom med høye krav til personvern bortsett fra soverommet, men fordi de fleste baderomsarealene er relativt små, hvis den valgte døren har dårlig lysoverføringseffekt, vil hele plassen virke veldig mørk etter at døren er lukket.Å oppholde seg i et lukket rom gjør at folk føler seg usikre.

I dag vil jeg introdusere måten å åpne på badet dør.De vanlige måtene å åpne baderomsdører på er: slagdør, skyvedør, foldedør, usynlig dør, etc.

600x800红古铜三功能Svingdør

Afordel:

(1) Den sidehengte døren har blitt brukt som et verktøy for å forhindre vind og sand, og dens tetteevne er bedre enn andre døråpningsmetoder.

(2) Det er et lag med kolloid rundt slagdøren, som effektivt kan isolere vanndamp når den lukkes.

(3) Som den vanligste måten å åpne døren på, har slagdøren høy offentlig aksept og passer for familier med tilstrekkelig nytt boligareal

Ulemper:

(1) Fordi den ofte brukes har den sidehengte døren høye krav til maskinvare tilbehør, ellers vil det redusere levetiden til baderomsdøren.

(2) Den sidehengte døren kan ikke utnytte plassområdet godt.Det kan bare utføres i form av horisontal trekking.Denne måten gjør at den okkuperer et bestemt område, som ikke er vennlig for små hus.

Generelt er det mange familier med skylledører på badet, men spesiell oppmerksomhet bør rettes mot åpningsretningen, enten den er innover.skyvedør eller en utadgående skyvedør, avhengig av type baderomsdør.For eksempel døren til badet er vendt mot korridoren, så det er best å skyve døren innover og åpne døren innover, som verken opptar korridorplassen eller fører fukt til korridoren, slik at korridoren ser ren og ryddig ut og unngår mugg.

Det er også ulemper med å skyve døren innover.Hvis døren skyves innover, bør det være plass igjenbadet.Det må ikke være noe bak døren som tar opp den indre plassen tilbaderom.

2. Skyvedør.

Afordel:

(1) Denskyvedør dekker et lite område, og åpning og lukking gjennomføres i samme plan, noe som kan spare mye plass for det lille badet.

(2) Hvis skyvedøren tar i bruk løfteskinnen (dvs. installasjonsskinnen på den øvre delen av døren), kan den ikke bare redusere oppsamlingen av støv, og det er ingen terskel på bakken, noe som ikke vil forårsake vannflekker , men også redusere tripping-fenomenet til familiemedlemmer, som er egnet for situasjonen til gamle mennesker eller barn hjemme.

Usynlig skyv og trekk dørhåndtak kan effektivt redusere kollisjonsproblemene til eldre og barn.

Ulemper:

(1) Den skyvedør kan ikke skilles fra banen.Hvis du planlegger å lage en skyvebane (dvs. sporet på bakken), vil det etter langvarig bruk av baderomsskyvedøren samle seg mye støv på banen.Sammen med vanndamp vil det til og med produsere mugg, som er vanskeligere å rengjøre.

(2) Hvis den ikke blir rengjort over lang tid, vil fleksibiliteten til døren reduseres.

3. Foldedør

Afordel:

(1) Som et produkt av den nye tiden er de fleste foldedører laget av nye materialer, som er lette i vekt og enkle å åpne og lukke.

(2) Størrelsen på de dusj dør åpning er vanligvis mellom 760-800 mm.Hvis døråpningsstørrelsen eller toalettområdet er for lite, kan du like gjerne prøve å folde døren.Foldedøren skyves til enden, som bare vil oppta den ene siden av plassen, noe som kan maksimere plassbesparelsen.Den er veldig egnet for dekorasjon av nye hus med små hus.

Ulemper:

(1)Foldedørerog veier overlapper hverandre, noe som er lett å skjule smuss i midten og vanskelig å rengjøre.

(2) Foldedørsteknologi er mer kompleks, og prisen vil bli dyrere enn vanlige dører.

(3) Etter at foldedøren har vært brukt i lang tid, ser hengslet og trinsen ut som et aldringsfenomen, og gapet mellom dørbladene vil bli større og større, noe som ikke bare vil påvirke den termiske isolasjonen, men også lekke privatliv.Bor du sammen med partneren din og det nye huset ikke er stort nok, kan du vurdere måten å folde baderomsdøren på.

Når du velger foldedører kan du se utseendekvaliteten.Berør rammen og panelet med hånden.Hvis det ikke er noen riper, føles det behagelig, noe som indikerer at kvaliteten på foldedører er god.

I tillegg er kvaliteten på føringsskinnen av badetfoldedør vil også påvirke kvaliteten på døren, så ved kjøp bør vi se om styreskinnen er glatt, og samtidig bør det være en antiklemdesign for å unngå skade når døren åpnes.

4. Usynlig dør

Afordel:

(1) Den største fordelen med den usynlige døren er å gjemme segbadet.Å bruke den usynlige døren som bakgrunnsvegg eller dekorativ vegg kan også forbedre den generelle visuelle effekten av rommet.

(2) Som et produkt fra den nye æraen, er usynlige dører generelt av høy utseendeverdi, noe som er egnet for folk som forfølger moteriktig design i ny hjemmedekorasjon.

Ulemper:

(1) Det er ingen dørlomme i konstruksjonen av den usynlige døren, som er lett å deformere under bruk.Den usynlige effekten av den usynlige døren vil bli verre etter lang tid.

(2) For usynlige dører uten dørlommebeskyttelse vil kontaktflaten mellom dørblad og vegg over tid samle seg mye smuss som er upraktisk å rengjøre.


Innleggstid: 29. august 2022